Dode en zieke vogels op het strand

De laatste weken spoelen regelmatig dode vogels aan. Zieke en dode vogels liggen ook op het strand, soms ook achter de strandhuisjes. Mede namens de Stichting Strandexploitatie Veere  waarschuwen we u om geen zieke of dode vogels op het strand aan te raken in verband met de heersende vogelgriep. Er zijn inmiddels al vele tientallen exemplaren geruimd, vooral eenden en meeuwen. Vanwege de ernst van het virus verzoekt SSV u afstand van deze vogels te houden en de strandwacht attent te maken op de aanwezigheid er van. Dit geldt uiteraard ook voor huurders van strandhuisjes. Honden dienen ook aangelijnd te worden. Bij de strandovergangen staan/komen ook waarschuwingsborden te staan.

Algemene ledenvergadering 25 maart 2022, aanvang 20.00 uur, locatie speeltuin Lammerenburght

Op 25 maart 2022 vindt de Algemene ledenvergadering plaats. De uitnodiging/agenda en bijlagen komt voor de leden op de (met een wachtwoord beveiligde) pagina op deze website die alleen bestemd is voor de leden.

Afhankelijk van de ontwikkelingen rond het Covid-virus wordt nog besloten en aan de leden bekend gemaakt of deze vergadering fysiek of online (of hybride) plaats gaat vinden.

Parkeervergunningen

De gemeente Veere heeft de volgende informatie doorgegeven:

• Eigenaren van een slaapstrandhuisje hebben recht op een 1ste (gratis) en 2de (40,-) bewonersvergunning voor zone4zou (www.veere.nl/parkeerzones)
  • De accommodatie app kost €150,- voor 1 kenteken, dit kenteken is wisselbaar en ook geldig voor zone4zou
  • Parkeerplaats Wielemaker valt nog buiten dit beleid
  • Betaald parkeren gaat dit seizoen van start op 1 april 2021

Hieronder de informatie die nodig is om e.e.a. aan te vragen

Onderstaande stukken dienen gemaild te worden naar parkeren@veere.nl

• Een bewijs dat u eigenaar of huurder (met een jaarcontract) bent. Hierbij volstaat een rekening van bv de SSV of toeristenbelasting
  • Kopie ID
  • Kentekenbewijs
  • NAW gegevens
  • Duidelijk aangeven in de mail wat men wil aanvragen.
  • In het onderwerp graag vermelden dat het om een slaapstrandhuisje gaat

Vragen : 0118-555444