Lager plaatsen strandhuisjes

Beste leden,

Vanaf 23 maart 2020 worden de eerste strandhuisjes op Dishoek geplaatst. Zoals u weet zijn er door SSV strandplateaus gemaakt.

Eén van de leden vroeg ons of het uit veiligheidsoverwegingen verstandig is de huisjes dit jaar iets lager te plaatsen dan gebruikelijk. Immers, dan is er minder risico tot verzakking als er bij storm onverhoopt toch weer zand wegspoelt.

Wij hebben daar overleg over gehad met Stichting Strandexploitatie en zij ondersteunen dit. Daarbij is uiteraard  wel van belang dat iedereen zijn/haar huisje lager plaatst zodat de huisjes qua hoogte op één lijn staan.

Wij adviseren u daarom uw huisje ongeveer 20 cm lager dan gebruikelijk te plaatsen en daarbij ook met uw buren te zorgen dat de huisjes (ook) qua hoogte op één lijn staan.

Wij wensen u veel succes met het bouwen en wensen u boven al een goede gezondheid toe in deze moeilijke crisistijd.

Het bestuur van de Strandvereniging Dishoek.